Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2020 22:13 - Пандемия на вируса наречена( Страх )
Автор: fanuri Категория: Политика   
Прочетен: 530 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.03.2020 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преувеличаването на опасността от вируса в сравнение с другите заболявания,както и подготовката на отговора за епидемията от главните герои 2 месеца преди да се появи ни оставя зашеметени.За момента просто е не е възможно да се правят изводи.

Имайки в предвид,че Коронавирусът не трябва да се подценява и,че трябва да се спазват  превантивните мерки от Министерството на здравеоопазването, трябва да се приемем и 11-то основно правило:
Предотвратяване и разпространяване на вируса  под формата на страх.
Излъчва се главно по  централните телевизии, които почти изцяло посвещават новините на тема Коронавирус,за електронните медии няма да коментраме.
По този начин вирусът на страха прониква във всеки дом чрез каналите на масова информация.
Докато максимално тръбят за Коронавируса,те мълчат,че сезонният грип,който е много по-смъртоносна епидемия ,пречинен в 6-тата седмица на 2020 год. Според висшия институт на здравеопазването има 217 смъртни случая на ден т.е. също от белодробни и сърдечно-съдови усложнения свързани с грипа.( Италия)
Те мълчат за факта, че според СЗО в Италия умират над 700 човека на година от само ХИВ/СПИН ( Средно 2 на ден) от общо 770 000 в света.
По отношение на алармичната кампания за коронавирус Мария Рита Гисмондо - директор по клинична макробиология,вирусология и биоенергийна диагностика на лаборатория в болницата (Сако ) Милано където се анализират пробите от всевъзможни инфекции заявява:
Струва ми се лудост. Сменят по-сериозна инфекция (грип) за смъртоносна пандемия. 
Погледнете числата.Това не е пaндемия.

Гласът на учените обаче не стига до широката публика,докато всеки ден телевизия Рай,услуга, която трябва да бъде обществена, до каналите на Mediaset и отвъд него страхът се разпространява сред италианците за смъртоносният вирус, който се разпростванява в Китай и света.

Кампанията всъщност е функционална според американския търговски секретар Уилбър Рос в интервю за Fox  Business " Мисля,че коронавирусът ще донесе допренесе за връщането на работните места от Китай в Сащ. В Китай е имало първо SARPS,свински грип, а сега коронавирус.Така,че дори коментара в New York Times " Загубата на Китай може да бъде печалба за Америка" . С други думи казано вирусът може да  окаже разрушително действие върху китайската икономика и по верижна реакция върху икономиките на останалата част от Азия,Европа и Русия вече засегнати от спада на търговските и туристически потоци в полза на икономически невредимата Америка.

Global Research иследователски център  за глобализация начело с професор Мишел Чосудовски,публикува поредица от статии от международни експерти за произхода на вируса.Те твърдят,че не може да се изключи вероятността вирусът да е създаден в нечия лаборатория.Тази хипотеза не може да се разглежда като конспирация и да се избягва като такава.Защо не?? Защото САЩ,Русия и Китай и други големи сили разполагат с лаборатории,където се провеждат изследвания на вируси като причинители за биологични войни включително върху целеви сектори с население.Това е област заобиколена от най-голямата тайна често под прикритието на научни изследвания.
П.С.
Близо 6 седмици 18.10.2019 преди да избухне епидемията в Ухан се проведе световен форум  в Ню Йорк  на тази тема с участието на Джон Хопкинс и  Бил и Мелинда Гейтс
за сценарии, който, ако стане реалност ще доведе до 65 милиона смъртни случая.

Нека след всичко това не забравяме,че сме по-силни от вируса наречен страх и с, който искат манипулирайки да ни управляват.За сега това е тест от тяхна страна.Зависи от нас дали ще го осъзнаем и противопоставим.После ще бъде късно.Те сега пробват ,а утре ще действат променяйки поредният закон в тяхна полза.

Преди няколко дена беше изтрит поста във фейсбук на известния гръцкия кардиолог Федон Воволис,който едва ли не хвърли камък срещу медиите и световните институции за коронавируса и манипулациите на тема ваксина, която се опитват да прилагат под формата на страх.Но той продължи с постовете си ...Не се поддаде.Защото обича професията казвайки:- Ще се грижа за моите пациенти и ще бъда до тях.Ще се занимавам не само с тяхните сърца, но  с техните души..Тъжно е. 

Източник : il Manifesto 







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fanuri
Категория: Политика
Прочетен: 24279
Постинги: 28
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031